Lähde luomaan ihania lapsuusmuistoja ja kiireetöntä yhdessäoloa! Parasta Lapsille -vapaaehtoisena vahvistat lasten ja perheiden hyvinvointia .

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Saat koulutuksen leiriohjaajaksi. Tärkeää on, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja että olet vastuullinen ja luotettava henkilö.

Vapaaehtoistyössä saat hyvän mielen, työkokemusta ja kontakteja. Aina oppii uutta!

Vapaaehtoisemme saavat täysihoidon leirien aikana. Kaikki toimintaan osallistumisesta aiheutuneet matkakulut myös korvataan. Jos olet opiskelija, voit suorittaa toiminnassa työssäoppimisjakson.  

Nyt etsimme vapaaehtoisia leiriohjaajia kevään viikonloppuihin 

Edellytämme vapaaehtoiselta rikostaustaselvitystä ennen toimintaan osallistumista (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014). Tilaamme otteen Oikeusrekisterikeskukselta vapaaehtoisen antamalla kirjallisella suostumuksella.

Anna aikaasi, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse info@parastalapsille.fi

  • Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Pipsa Niskakoski: pipsa.niskakoski(a)parastalapsille.fi, puh.050 355 2540 

Leirejä ja viikonloppuryhmiä 

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Kaikki toimintamme järjestetään kuitenkin suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

Tutustu, millaista on leiriohjaajana Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita. 

Koulutuspäivät

Jokaisen Parasta Lapsille ry:n toimintaan osallistuvan vapaaehtoisen on hyvä osallistua vuoden aikana ainakin yhteen koulutukseen. Valitse itsellesi sopiva koulutus ja ilmoittaudu mukaan!

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!